2014. március 21., péntek

Minden szőkének szüksége van egy barnára....(prológus)

Selymes barna haja gyönyörűen lobogott a szélben. A mosolyába és a tekintetébe az összes srác szerelmes volt. Mindig csinosan öltözködött,viselkedése pedig makulátlan volt. Ő volt maga a tökéletesség.

Ő volt a legjobb barátnőm. Imádtam Savannaht. A barátságunk még alsóban kezdődött,mikor duci voltam. Nagyon sokan bántottak a súlyom miatt,de ő mindig megvédett.
Egyre többet beszélgettünk,később átjött hozzám és igaz barátok,szinte már testvérek lettünk.Mindent megtudtunk beszélni egymással a sulis menzától kezdve egészen Taylor Lautner borostájáig. Igaz,nem tagadhatjuk le,hogy sokszor veszekedtünk,de a végén mindig kibékültünk és ott folytattuk,ahol abbahagytuk.
Állandóan együtt lógtunk,bár nagyon nem is tudtunk volna mással. Osztálytársak voltunk és miután mindig megvédett a gúnyolódó társaim ellen,Savannaht kiközösítették. Egy ideig szomorú volt miatta,aztán rájött,hogy ez neki is sokkal jobb lesz. 
Feltétel nélkül bízhattam benne,odaadtam volna érte az életemet is és tudom,hogy ez fordítva is ugyanígy volt. 
Akkoriban még jóba voltam a bátyámmal.Sokszor lógtunk hármasban is. Savannahnak tetszett Mattie és bár sose árulta el attól még tudom,hogy volt köztük valami a korkülönbség ellenére is.
Azért íródik ez a blog,hogy fény derüljön arra,vajon ki is ez a Savannah és miért beszélünk róla múlt időben. Van még egy fontos célja a történetnek:Az utolsó részben derül ki a főszereplő felnőttkori élete és a mesélés körülményei. Végül de nem utolsó sorban kiderül volt-e valami a  mesélő bátyja és Savannah között
Akit érdekel a sztori olvassa,remélem sokaknak tetszeni fog :*

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jóó! Hamar köviiit! :*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a blog *.* és lenne egy kérdésem. Hogyan csináltátok meg hogy oldalt legyenek a szereplők?

    VálaszTörlés